Professionele
showroom

Wat kosten zonnepanelen?

Solar Frontier zonnepanelen

In 1970 is het Japanse Solar Frontier opgericht. Al snel richt het bedrijf zich specifiek op de CIS (dunne film) panelen en sinds 2007 komen dan ook de eerste commerciële CIS panelen van de band. Solar Frontier staat al jaren aan de top van de CIS panelen en blijft dit behouden door haar ijzersterke R&D afdeling die specifiek is gericht op deze dunne film panelen. Om kwaliteit te garanderen heeft het een volledig geautomatiseerd productieproces, waarbij iedere stap afzonderlijk wordt gemonitord. Solar Frontier is wereldmarktleider op het gebied van CIS panelen en heeft vestigingen in Amerika, Europa en het Midden-Oosten.  

Naast een kwalitatief goede keuze, is Solar Frontier ook een zeer veilige keuze. Solar Frontier geeft namelijk op al haar zonnepanelen 10 jaar productgarantie en 25 jaar lineaire rendementsgarantie. Daarnaast is Solar Frontier door de Amerikaanse Bloomberg gecategoriseerd als Tier 1 fabrikant. Dit geeft aan dat een fabrikant transparant is, financieel enorm gezond is en een groot deel van de winst investeert in R&D. 

Update

Medio 2017 heeft Solar Frontier bekend gemaakt hun activiteiten tijdelijk niet door te zetten in Europa. Dit merk is dan ook tijdelijk niet leverbaar. Wanneer Solar Frontier weer panelen beschikbaar stelt voor de Europese markt, dan zullen wij dit direct met u communiceren. Houdt onze Facebook pagina dan ook goed in de gaten! 

Producten

Laat u verbazen door onze kennis en prijs/kwaliteit verhouding. Vraag kosteloos een vrijblijvende offerte aan. 
Gelijk bellen mag ook: 0521 - 76 40 12 

Ontvang een gratis offerte