Gratis online
service-check

Wat kosten zonnepanelen?

REC Group zonnepanelen

REC zonnepanelen kopen? REC is een Noors bedrijf dat is opgericht in 1996. REC Silicon en REC Wafer zijn op wereldschaal belangrijke producenten van polysilicium en solaire toepassingen. REC Solar is een sterk groeiende fabrikant van hoogwaardige zonnecellen en –panelen en neemt deel aan projectontwikkeling binnen bepaalde segmenten van de markt. In 2011 hebben zij de prijs gewonnen voor zonnepaneelproducent met de laagste carbon foodprint. Wanneer u een "groen" paneel wilt, is REC de beste keus voor u. Alle panelen hebben 25 jaar rendementsgarantie en standaard 20 jaar productgarantie. 

Bij BespaarPartner 5 jaar extra productgarantie!

In 2017 zijn wij een gecertificeerde installateur geworden voor REC Group. Hierdoor mogen wij al onze klanten 5 jaar extra productgarantie aanbieden. Hieronder vindt u de verschillende producten die wij aanbieden. Interesse in deze milieubewuste top panelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag vrijblijvend bij het vinden van het juiste paneel.

Producten

REC N-Peak 325 Wattpiek

REC N-Peak 325 Wattpiek

Nu ook REC N-Peak zonnepanelen verkrijgbaar bij ons. Dit hoogwaardige paneel met 60 mono-cellen heeft zich absoluut bewezen door zijn hoge prestaties. Met de meest efficiënte C-SI technologie heeft REC Solar een nieuw paneel op de markt gezet met een Wattpiek vermogen tot 330. 

Bekijk product


REC polycel black TwinPeak 285 Wattpiek

REC polycel black TwinPeak 285 Wattpiek

REC is bewust van de esthetische waarde van zwarte panelen. Daarom hebben zij deze polycel panelen geheel zwart afgewerkt. De afmetingen van het paneel zijn: 1675x997x38mm. Daarnaast worden de panelen met 10 jaar fabrieksgarantie geleverd en 25 jaar lineair vermogensgarantie (max. degradatie van 0,7% per jaar).

Bekijk product


REC Polycel TwinPeak 280 Wattpiek

REC Polycel TwinPeak 280 Wattpiek

De afmetingen van het paneel zijn: 1675x997x38mm. Daarnaast worden de panelen met 10 jaar fabrieksgarantie geleverd en 25 jaar lineair vermogensgarantie (max. degradatie van 0,7% per jaar).

Bekijk product

Laat u verbazen door onze kennis en prijs/kwaliteit verhouding. Vraag kosteloos een vrijblijvende offerte aan. 
Gelijk bellen mag ook: 0521 - 76 40 12 

Ontvang een gratis offerte