Soorten zonnepanelen

REC zonnepaneel N-Peak 325Wp

BespaarPartner werkt alleen met merken en producten die zichzelf hebben bewezen in de markt. Met een ruim aanbod in merken en producten kunnen wij aan alle wensen van de klant voldoen. Op deze pagina vertellen we je meer over het N-Peak 325Wp zonnepaneel van REC.

BespaarPartner REC zonnepaneel N-Peak 325Wp

Het zonnepaneel met de meest efficiënte C-SI technologie voor systemen tot 325 Wattpiek

Dit hoogwaardige paneel met 60 mono-cellen heeft zich absoluut bewezen door zijn hoge prestaties. Met de meest efficiënte C-SI technologie heeft REC Solar een nieuw paneel op de markt gezet met een vermogen tot 330 Wattpiek.

Niet alleen de cellen zijn verbeterd. Het gehele paneel is voorzien van een nog sterkere frame en flexibelere installatiemogelijkheden. De Productgarantie op dit paneel is 12 jaar. Ook heeft dit paneel 25 jaar lineair vermogengarantie. Het paneel mag jaarlijks maximaal 0.5% degraderen. Dit betekend dat het paneel na 25 jaar nog minimaal 87.5% moet doen van het totaal. Dit is erg hoog in vergelijking met andere aanbieders.

Productsheet downloaden?

Vul hier je e-mailadres in om direct naar de productsheet te gaan.

Vakantiesluiting

BespaarPartner is gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Indien er dringende zaken zijn, mail dan naar het e-mailadres hieronder.