Merken zonnepanelen

REC Group zonnepanelen

Bij BespaarPartner hebben we een ruim aanbod aan marken en producten. Hierdoor kunnen wij aan alle wensen van onze klanten voldoen. BespaarPartner werkt alleen met merken en producten die zichzelf hebben bewezen in de markt, van laadpalen tot zonnepanelen, van omvormers tot montagemateriaal. Op deze pagina vertellen we je meer over het merk REC Group en hun zonnepanelen.

Uit de collectie

REC is een Noors bedrijf dat is opgericht in 1996. REC Silicon en REC Wafer zijn op wereldschaal belangrijke producenten van polysilicium en solaire toepassingen. REC Solar is een sterk groeiende fabrikant van hoogwaardige zonnecellen en –panelen en neemt deel aan projectontwikkeling binnen bepaalde segmenten van de markt. In 2011 hebben zij de prijs gewonnen voor zonnepaneelproducent met de laagste carbon foodprint. Wanneer je een “groen” paneel wilt, is REC de beste keus. Alle panelen hebben 25 jaar rendementsgarantie en standaard 20 jaar productgarantie. 

5 jaar extra productgarantie!

Bij BespaarPartner 5 jaar extra productgarantie! In 2017 zijn wij een gecertificeerde installateur geworden voor REC Group. Hierdoor mogen wij al onze klanten 5 jaar extra productgarantie aanbieden. Hieronder vind je de verschillende producten die wij aanbieden. Interesse in deze milieubewuste top panelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag vrijblijvend bij het vinden van het juiste paneel.

Onze producten van REC Group

REC zonnepaneel N-Peak 325Wp

REC zonnepaneel polycel black TwinPeak 285Wp

REC zonnepaneel Polycel TwinPeak 280Wp

Vakantiesluiting

BespaarPartner is gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Indien er dringende zaken zijn, mail dan naar het e-mailadres hieronder.