Merken zonnepanelen

Qcells zonnepanelen

Bij BespaarPartner hebben we een ruim aanbod aan marken en producten. Hierdoor kunnen wij aan alle wensen van onze klanten voldoen. BespaarPartner werkt alleen met merken en producten die zichzelf hebben bewezen in de markt, van laadpalen tot zonnepanelen, van omvormers tot montagemateriaal. Op deze pagina vertellen we je meer over het merk Qcells en hun zonnepanelen.

Uit de collectie

Qcells zonnepanelen worden geëngineerd in Duitsland en staan bekend om een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast biedt dit bedrijf 12 jaar productgarantie en 25 jaar rendementsgarantie (83,6 van Pmin of 85% van Pmin). Qcells zonnepanelen staan voor kwaliteit, duurzaamheid en hoge belastbaarheid.

Waarom Qcells zonnepanelen?

BespaarPartner is dé leverancier van kwaliteitszonnepanelen. Daarom kan Qcells niet ontbreken uit ons aanbod. De prijs- kwaliteitverhouding van Qcells panelen is interessant voor ieder huishouden! Kijken wat Qcells zonnepanelen voor jou kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Onze producten van Qcells

Qcells zonnepaneel Q.Peak Duo Zwart 335Wp

Het paneel met een hogere opbrengst per m² voor systemen tot 335 Wattpiek.

Qcells zonnepaneel Q.Peak Duo 345Wp

Het paneel met een hogere opbrengst per m² voor systemen tot 345 Wattpiek.

Vakantiesluiting

BespaarPartner is gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Indien er dringende zaken zijn, mail dan naar het e-mailadres hieronder.