Professionele
showroom

Wat kosten zonnepanelen?

Q CELLS Zonnepanelen

Q CELLS zonnepanelen worden geëngineerd in Duitsland en staan bekend om een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast biedt dit bedrijf 12 jaar productgarantie en 25 jaar rendementsgarantie (83,6 van Pmin of 85% van Pmin). Q CELLS zonnepanelen staan voor kwaliteit, duurzaamheid en hoge belastbaarheid.

Waarom Q CELLS zonnepanelen?

  • Lage stroomproductiekosten: met Q CELLS zonnepanelen genereert u een hoge opbrengst per oppervlakte en lagere BOS-kosten (Balance of System) dankzij hoge prestatieklasse en een effciëntie tot wel 16,2%.
  • Innovatieve technologie bij elk weer: optimale opbrengsten bij alle weersomstandigheden dankzij de uitstekende zwaklicht- en temperatuurverhouding. Bij alle weersomstandigheden behaald u dus een hoog rendement.
  • Aanhoudende prestatiesterkte: de zonnepanelen van Q CELLS zijn zeker en duurzaam. Voorzien van een langdurige opbrengstzekerheid dankzij Anti PID technologie en Traceable Quality (Tra.Q).
  • Licht kwaliteitsframe: Q CELLS zonnepanelen staan voor kwaliteit, duurzaamheid en hoge belastbaarheid. Het frame van high-tech-aluminium legering zijn recertificeerd boog hoge sneeuw- en windlasten.
  • Investeringszekerheid: 12 jaar productgarantie, alsook 25 lineaire prestatiegarantie
  • Maximale kostenverlaging: door de efficiënte werkwijze van Q CELLS zijn zonnepanelen financieel haalbaar voor ieder huishouden. 
  • Omzetstijgende Glastechnologie: een hoog rendement met zonnepanelen van Q CELLS. De hoogwaardige verwerking in de 'SolGel Roller Coating"-procedure maken een verlaging mogelijk van de lichtreflectie van 50% bij langdurige corrosiebestendigheid.

BespaarPartner is dé leverancier van kwaliteitszonnepanelen. Daarom kan Q CELLS niet ontbreken uit ons aanbod. De prijs- kwaliteitverhouding van Q CELLS panelen is interessant voor ieder huishouden! Kijken wat Q CELLS zonnepanelen voor u kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Producten

Q.PEAK DUO Zwart 335 Wattpiek

Q.PEAK DUO Zwart 335 Wattpiek

Zowel de cellen, voor- achterafdekking en het frame is geheel zwart afgewerkt. Het paneel heeft een maximale vermogen van 320 Wattpiek en een afmeting van 1685 x 1000 x 32mm. Dit zonnepaneel wordt geleverd met 12 jaar productgarantie en 25 jaar opbrengstgarantie (85% van Pmin).

Bekijk product


Q.PEAK DUO 345 Wattpiek

Q.PEAK DUO 345 Wattpiek

Zowel de cellen en het frame is geheel zwart afgewerkt. De achterafwerking is wit van kleur. Het paneel heeft een maximale vermogen van 330 Wattpiek en een afmeting van 1685 x 1000 x 32mm. Dit zonnepaneel wordt geleverd met 12 jaar productgarantie en 25 jaar opbrengstgarantie (85% van Pmin).

Bekijk product

Laat u verbazen door onze kennis en prijs/kwaliteit verhouding. Vraag kosteloos een vrijblijvende offerte aan. 
Gelijk bellen mag ook: 0521 - 76 40 12 

Ontvang een gratis offerte