Soorten zonnepanelen

Longi Solar zonnepaneel Mono Halfcut 360 All Black

BespaarPartner werkt alleen met merken en producten die zichzelf hebben bewezen in de markt. Met een ruim aanbod in merken en producten kunnen wij aan alle wensen van de klant voldoen. Op deze pagina vertellen we je meer over het Mono Halfcut 360 All Black zonnepaneel van Longi Solar.

Het hoogrenderende zonnepaneel met duo cell technologie

Dit mooie zwarte zonnepaneel van Longi Solar heeft 2×60 cellen en een vermogen van 360 Wattpiek. Het is een Duo Cell technologie. Wat betekent dat de panelen in 2 delen zijn opgesplitst. De onderste helft werkt onafhankelijk van de bovenste helft. Het voordeel hiervan is dat wanneer de onderkant van het paneel in de schaduw valt, de bovenkant optimaal blijft functioneren. Bij een regulier paneel zal dit betekenen dat het gehele paneel uitvalt. Het paneel is inmiddels geheel zwart afgewerkt. De busbars aan de bovenkant en in het midden zijn ook zwart afgewerkt. Dit zorgt voor een nog strakker/zwarter geheel op het dak.

Productsheet downloaden?

Vul hier je e-mailadres in om direct naar de productsheet te gaan.

Vakantiesluiting

BespaarPartner is gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Indien er dringende zaken zijn, mail dan naar het e-mailadres hieronder.