Gratis online
service-check

Wat kosten zonnepanelen?

Longi Solar Zonnepanelen

Longi Solar is nummer 1 wereldproducent van mono zonnecellen. De zonnecellen van Longi Solar zijn dan ook erg betrouwbaar en van zeer goede kwaliteit. Inmiddels maakt Longi Solar ook haar eigen zonnepanelen. Dat zij hun eigen mono zonnecellen maken zie je terug in de zeer zwarte afwerking van de cellen.

Longi Solar heeft de 40mm frame aangehouden. Dit om het paneel bestendig te maken tegen heftigere weersomstandigheden. Ook is het paneel door het dikkere frame makkelijker te monteren.

 

Producten

Longi Solar Mono Black 300 Wattpiek

Longi Solar Mono Black 300 Wattpiek

Dit mooie zwarte zonnepanelen van Longi Solar heeft 60 cellen en een vermogen van 300 Wattpiek. Door het robuuste frame van 40mm is dit paneel bestendigt degen heftigere weersomstandigheden en is het paneel makkelijker te monteren.

Bekijk product


Longi Solar Mono WB 310WP

Longi Solar Mono WB 310WP

Deze zonnepanelen van Longi Solar heeft 60 cellen en een vermogen van 310 Wattpiek. Door het robuuste frame van 40mm is dit paneel bestendigt tegen heftigere weersomstandigheden en is het paneel makkelijker te monteren. Het paneel meet 1650x991x40mm en weegt 18.2 kg. 

Bekijk product


Longi Mono Black Duo 360 Wattpiek

Longi Mono Black Duo 360 Wattpiek

Dit mooie zwarte zonnepaneel van Longi Solar heeft 2x60 cellen en een vermogen van 350 Wattpiek. Het is een Duo cell technologie. Wat betekent dat het paneel in 2 delen is opgesplitst. De onderste helft werk onafhankelijk van de bovenste helft. Het voordeel hiervan is dat wanneer de onderkant van het paneel in de schaduw valt, de bovenkant optimaal blijft functioneren. Bij een regulier paneel zal dit betekenen dat het gehele paneel uitvalt. Het paneel meet 1776x1052x35mm en weegt 20 kg. 

Bekijk product


Laat u verbazen door onze kennis en prijs/kwaliteit verhouding. Vraag kosteloos een vrijblijvende offerte aan. 
Gelijk bellen mag ook: 0521 - 76 40 12 

Ontvang een gratis offerte