Honderden referenties
in de regio

Wat kosten zonnepanelen?

LG Solar Neon² Black 340 Wattpiek

Wat de LG Solar Neon² Black van 340 Wattpiek zo uniek maakt zijn de cellen. In tegenstelling tot andere merken kiest LG Solar voor om 10 dunne busbars over de zonnecellen te leggen. Dit zorgt ervoor dat er minder weerstand is en er meer elektriciteit opgewekt kan worden. Ook gaat hierdoor minder zonlicht verloren.

De Neon² wordt daarbij vaak gekozen door de uitstekende zwarte afwerking. Het is een pareltje om te zien. Het paneel is in de afgelopen jaren al veel geplaatst. Wanneer wij de servicecheck doen bij deze systemen valt het ons op dat de opbrengst vrijwel altijd hoger ligt dan verwacht.

De LG Mono Neon² 340 Wattpiek heeft 25 jaar productgarantie, waarvan 10 jaar volledig kosten dekkend (montage en recycling kosten). Ook heeft de Neon² 25 jaar rendementsgarantie (90,08%). De afmetingen van het paneel zijn: 1.686 x 1.016 x 40 mm

Bent u opzoek naar een mooi paneel, met een hoge opbrengst en 25 jaar garantie? Dan is dit paneel wellicht wat voor u! Download voor meer informatie hieronder de datasheet of neem vrijblijvend contact met ons op!

Download productsheet
LG Solar Neon² Black 340 Wattpiek

Laat u verbazen door onze kennis en prijs/kwaliteit verhouding. Vraag kosteloos een vrijblijvende offerte aan. 
Gelijk bellen mag ook: 0521 - 76 40 12 

Ontvang een gratis offerte