Onafhankelijke Installateur

Wat kosten zonnepanelen?

LG Solar zonnepanelen

Veel mensen zijn bekend met het het merk; LG. Het is een grote Koreaanse fabrikant die vooral bekend staat om de mobiele telefoons en entertainment apparatuur. Wat men vaak niet weet is dat LG al sinds 1985 zich bezig houdt met zonnepanelen. In 2010 is LG begonnen met de massale en commerciële productie en levering van zonnepanelen. Sinds 2010 is de opmars van LG zonnepanelen indrukwekkend geweest. LG was dan ook één van de eerste A merken in ons assortiment. In 2012 had LG de meeste patentaanvragen en de mest efficiënte cellen ter wereld. LG zonnepanelen vindt je terug over de hele wereld!

LG zonnepanelen onderscheidt zich vooral van andere merken door bij de reguliere panelen veel dunne busbars over de cell te leggen. Hierdoor blijft de weerstand in de cell laag en kan het paneel meer elektriciteit opwekken. Ook is LG voorloper in de Back Contact techniek. Hierdoor kan de zonnecell ook van achteren energie opwekken.

LG Solar geeft 25 jaar productgarantie en 25 jaar lineaire rendementsgarantie. Daarnaast is LG door de Amerikaanse Bloomberg gecategoriseerd als Tier 1 fabrikant. Dit geeft aan dat een fabrikant transparant is, financieel enorm gezond is en een groot deel van de winst investeert in R&D.

Meer weten over de cellen en/of heeft u interesse in LG zonnepanelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

Producten

LG Solar Neon² Black 340 Wattpiek

LG Solar Neon² Black 340 Wattpiek

Wat de LG Solar Neon² Black van 330 Wattpiek zo uniek maakt zijn de cellen. In tegenstelling tot andere merken kiest LG Solar voor om 10 dunne busbars over de zonnecellen te leggen. Dit zorgt ervoor dat er minder weerstand is en er meer elektriciteit opgewekt kan worden. Ook gaat hierdoor minder zonlicht verloren. 25 jaar garantie!

Bekijk product


LG Solar Neon tot 370 Wattpiek

LG Solar Neon tot 370 Wattpiek

Dat LG Solar voorloopt op de rest van de markt wat betreft opbrengst per paneel, is nu wel weer gebleken. Eind 2017 kondigden zij hun nieuwe zonnepanelen aan met een opbrengst tot wel 370 Wattpiek per paneel. Dit product wordt geleverd met 25 jaar productgarantie. 

Bekijk product


LG Solar Neon Prime 360 Wattpiek

LG Solar Neon Prime 360 Wattpiek

De LG Solar Neon Prime van 360 Wattpiek is uniek door de zeer zwarte cellen en hoge opbrengst. Door de contactloze cellfront heeft dit paneel een hoge opbrengst en zijn de cellen zwarter doordat er geen busbars over de cellen liggen. Hierdoor is dit paneel een pareltje om te zien

Bekijk product


LG Solar Neon² BiFacial 60C 340 Wattpiek

LG Solar Neon² BiFacial 60C 340 Wattpiek

De LG Solar Neon BiFacial 60C van 335 Wattpiek is uniek door de transparante backsheet en de hoge opbrengst. De cellen zijn te vergelijken met de LG Solar NEON² Black. De zonnecellen hebben 10 dunne busbars. Dit zorgt ervoor dat er minder weerstand is en er meer elektriciteit opgewekt kan worden. 

Bekijk product


LG Solar Neon² BiFacial 72C 400 Wattpiek

LG Solar Neon² BiFacial 72C 400 Wattpiek

De LG Solar Neon BiFacial 72C van 400 Wattpiek is uniek door de transparante backsheet en de hoge opbrengst. De cellen zijn te vergelijken met de LG Solar NEON² Black. De zonnecellen hebben 10 dunne busbars. Dit zorgt ervoor dat er minder weerstand is en er meer elektriciteit opgewekt kan worden.

Bekijk product

Laat u verbazen door onze kennis en prijs/kwaliteit verhouding. Vraag kosteloos een vrijblijvende offerte aan. 
Gelijk bellen mag ook: 0521 - 76 40 12 

Ontvang een gratis offerte