Merken zonnepanelen

LG Solar zonnepanelen

Bij BespaarPartner hebben we een ruim aanbod aan marken en producten. Hierdoor kunnen wij aan alle wensen van onze klanten voldoen. BespaarPartner werkt alleen met merken en producten die zichzelf hebben bewezen in de markt, van laadpalen tot zonnepanelen, van omvormers tot montagemateriaal. Op deze pagina vertellen we je meer over het merk LG Solar en hun zonnepanelen.

Sinds 2022 uit de collectie

Veel mensen zijn bekend met het het merk; LG. Het is een grote Koreaanse fabrikant die vooral bekend staat om de mobiele telefoons en entertainment apparatuur. Wat men vaak niet weet is dat LG zich al sinds 1985 bezig houdt met zonnepanelen. In 2010 is LG begonnen met de massale en commerciële productie en levering van zonnepanelen. Sinds 2010 is de opmars van LG zonnepanelen indrukwekkend geweest. LG was dan ook één van de eerste A merken in ons assortiment. In 2012 had LG de meeste patentaanvragen en de meest efficiënte cellen ter wereld. LG zonnepanelen vind je terug over de hele wereld!

LG onderscheidt zich vooral van andere merken door bij de reguliere panelen veel dunne busbars over de cell te leggen. Hierdoor blijft de weerstand in de cell laag en kan het paneel meer elektriciteit opwekken. Ook is LG voorloper in de Back Contact techniek. Hierdoor kan de zonnecel ook van achteren energie opwekken.

LG Solar geeft 25 jaar productgarantie en 25 jaar lineaire rendementsgarantie. Daarnaast is LG door de Amerikaanse Bloomberg gecategoriseerd als Tier 1 fabrikant. Dit geeft aan dat een fabrikant transparant is, financieel enorm gezond is en een groot deel van de winst investeert in R&D.

Meer weten over de cellen en/of heeft u interesse in LG zonnepanelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!

Onze producten van LG Solar

LG zonnepaneel NEON H Mono All Black Cello 380Wp

LG zonnepaneel NEON H Mono Cello Bi-Facial 72cel 400Wp

LG zonnepaneel NEON H Cello Bi-Facial 440Wp

Vakantiesluiting

BespaarPartner is gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Indien er dringende zaken zijn, mail dan naar het e-mailadres hieronder.