Onafhankelijke Installateur

Wat kosten zonnepanelen?

LG Solar zonnepanelen

LG staat natuurlijk wereldwijd bekend als de grote Koreaanse producent van telefoons en entertainment apparatuur. Maar LG is al sinds 1985 bezig met onderzoek naar en productie van zonnepanelen. Echter pas in 2010 is LG echt begonnen met de massale en commerciële productie en levering van de panelen. Sinds deze tijd is de opmars van LG indrukwekkend geweest. In 2012 had het de meeste octrooiaanvragen (op het gebied van zonne-energie) en had het de meest efficiënte cellen ter wereld.  Nier verbazingwekkend zal zijn dat LG panelen over de hele wereld heeft geplaatst en dit ook zal blijven doen.

Naast een kwalitatief goede keuze, is LG ook een zeer veilige keuze. LG  geeft namelijk op al haar zonnepanelen 12 jaar productgarantie en 25 jaar lineaire rendementsgarantie. Daarnaast is LG door de Amerikaanse Bloomberg gecategoriseerd als Tier 1 fabrikant. Dit geeft aan dat een fabrikant transparant is, financieel enorm gezond is en een groot deel van de winst investeert in R&D.

Producten

LG Solar Neon tot 370 Wattpiek

LG Solar Neon tot 370 Wattpiek

Dat LG Solar voorloopt op de rest van de markt wat betreft opbrengst per paneel, is nu wel weer gebleken. Eind 2017 kondigden zij hun nieuwe zonnepanelen aan met een opbrengst tot wel 370 Wattpiek per paneel. Dit product wordt geleverd met 25 jaar productgarantie. 

Bekijk product

Laat u verbazen door onze kennis en prijs/kwaliteit verhouding. Vraag kosteloos een vrijblijvende offerte aan. 
Gelijk bellen mag ook: 0521 - 76 40 12 

Ontvang een gratis offerte