Soorten omvormers

Fronius omvormer Symo

BespaarPartner werkt alleen met merken en producten die zichzelf hebben bewezen in de markt. Met een ruim aanbod in merken en producten kunnen wij aan alle wensen van de klant voldoen. Op deze pagina vertellen we je meer over de Symo omvormer van Fronius.

De omvormer voor grote huishoudens en bedrijven

De Fronius Symo is een enorm flexibele omvormer, geschikt voor een breed scala aan systemen. Deze 3 fase omvormer is de oplossing voor systemen van 3.700 tot wel 25.000 Wattpiek. Door de 2 MPP-trackers is dit model nog flexibeler in het gebruik. Daarnaast is de Fronius Symo een van de best communicerende omvormers in de markt door de standaard interface via internet en de makkelijke integratie van nieuwe onderdelen. De Fronius Symo is dus breed inzetbaar en flexibel genoeg voor vrijwel ieder 3-fases systeem. Met een minimale opstartspanning van 150 volt reageert de Fronius Galvo goed op het eerste zonlicht van de dag.

Productsheet downloaden?

Vul hier je e-mailadres in om direct naar de productsheet te gaan.

Vakantiesluiting

BespaarPartner is gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Indien er dringende zaken zijn, mail dan naar het e-mailadres hieronder.