Merken omvormers

Fronius omvormers

Bij BespaarPartner hebben we een ruim aanbod aan marken en producten. Hierdoor kunnen wij aan alle wensen van onze klanten voldoen. BespaarPartner werkt alleen met merken en producten die zichzelf hebben bewezen in de markt, van laadpalen tot zonnepanelen, van omvormers tot montagemateriaal. Op deze pagina vertellen we je meer over het merk Fronius en hun omvormers.

De geschiedenis van Fronius begint in 1945. In 1945 was het opladen van een accu in een auto niet zo simpel als nu. Günter Fronius wilde dit niet accepteren. Dit is de reden dat hij is begonnen met het maken van opladers. Vanuit zijn woning in Oostenrijk is hij begonnen met het verkopen van deze laders en het repareren van radio’s en andere elektrische apparaten. In deze woning ontstond de fundering van een succesvol internationaal bedrijf. De producten en diensten van Fronius worden aangeboden en verkocht in meer dan 60 landen en word erkend als een waardig leider op het gebied van technologie. In 2011 is het bedrijf overgenomen door de kleindochter van Günter Fronius.

Door de passie voor nieuwe technologische ontwikkelingen en als reactie op de ontwikkelingen van duurzame energie, hebben zij veel energie gestoken in het ontwikkelen van zeer goede omvormers. De doel van Fronius is om een betrouwbaar en onafhankelijke levering van schone energie te garanderen, dit 24 uur lang.

Onze producten van Fronius

Fronius omvormer Galvo

De omvormer voor kleine tot middelgrote huishoudens.

Fronius omvormer Primo

De omvormer voor de middelgrote huishoudens.

Fronius omvormer Symo

De omvormer voor grote huishoudens en bedrijven.

Vakantiesluiting

BespaarPartner is gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Indien er dringende zaken zijn, mail dan naar het e-mailadres hieronder.