Onafhankelijke Installateur

Wat kosten zonnepanelen?

Fronius omvormers

De geschiedenis van Fronius begint in 1945. In 1945 was het opladen van een accu in een auto niet zo simpel als nu. Günter Fronius wilde dit niet accepteren. Dit is de reden dat hij is begonnen met het maken van opladers. Vanuit zijn woning in Oostenrijk is hij begonnen met het verkopen van deze laders en het repareren van radio's en andere elektrische apparaten. In deze woning ontstond de fundering van een succesvol internationaal bedrijf. De producten en diensten van Fronius worden aangeboden en verkocht in meer dan 60 landen en word erkend als een waardig leider op het gebied van technologie. In 2011 is het bedrijf overgenomen door de kleindochter van Günter Fronius.

Door de passie voor nieuwe technologische ontwikkelingen. Als reactie op de ontwikkelingen van duurzame energie, hebben zij veel energie gestoken in het ontwikkelen van zeer goede omvormers. De doel van Fronius is om een betrouwbaar en onafhankelijke levering van schone energie te garanderen, dit 24 uur lang.

Producten

Fronius Galvo omvormer

Fronius Galvo omvormer

Voor de kleine tot middelgrote huishoudens is de Fronius Galvo uitermate geschikt. Deze 1 fase omvormer is inzetbaar voor systemen tot 3.320 Wattpiek.

Bekijk product


Fronius Primo omvormer

Fronius Primo omvormer

De Fronius Primo is een ideale omvormer voor de middelgrote huishoudens. Deze 1 fase omvormer is inzetbaar voor systemen van 3.000 tot 6.000 Wattpiek.

Bekijk product


Fronius Symo omvormer

Fronius Symo omvormer

De Fronius Symo is een enorm flexibele omvormer, geschikt voor een breed scala aan systemen. Deze 3 fase omvormer is de oplossing voor systemen van 3.700 tot wel 25.000 Wattpiek.

Bekijk product

Laat u verbazen door onze kennis en prijs/kwaliteit verhouding. Vraag kosteloos een vrijblijvende offerte aan. 
Gelijk bellen mag ook: 0521 - 76 40 12 

Ontvang een gratis offerte