Onafhankelijke Installateur

Wat kosten zonnepanelen?

Canadian Solar Ultra Black 325 Wattpiek

De nieuwste technieken in één paneel. Speciaal ontworpen voor de westerse markt, waar uitstraling een grote rol speelt. Dit paneel wint terrein door zijn uitstraling. Het paneel is geheel zwart afgewerkt, de zwarte cellen en de backsheet zorgen voor een mooi zwart vlak. De busbars zijn weggewerkt aan de achterkant van de cellen. Hierdoor zie je geen lijnen door de cel lopen. Dit zorgt voor een nog rustigere uitstraling. Bent u opzoek naar een mooi paneel die niet al te duur is? Dan kiest u voor Canadian Solar Ultra Black. 

Dit paneel heeft op dit moment een wattpiek vermogen van 325. Het paneel heeft 25 jaar rendementsgarantie. Wat dit paneel nog meer waard maakt is de 15 jaar all-in productgarantie. Bij een defect paneel krijgt u niet alleen een nieuw product, maar wordt er ook gezorgd voor de materialen en monteurs die het paneel moeten vervangen. Het paneel heeft een afmeting van: 1700x944x35mm. 

Wilt u dit paneel bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Tuk. Voor meer informatie kunt u hieronder de datasheet downloaden of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Download productsheet
Canadian Solar Ultra Black 325 Wattpiek

Laat u verbazen door onze kennis en prijs/kwaliteit verhouding. Vraag kosteloos een vrijblijvende offerte aan. 
Gelijk bellen mag ook: 0521 - 76 40 12 

Ontvang een gratis offerte