Van A tot Z in
eigen beheer

Wat kosten zonnepanelen?

Canadian Solar zonnepanelen

Canadian Solar is een van de grotere zonne-energie bedrijven in de wereld. Het bedrijf is in 2001 opgericht in Canada. Inmiddels is de productie verplaatst naar China. Het bedrijf heeft bijna 10 duizend mensen in dienst die verspreid zijn over de hele wereld. De zonnepanelen van Canadian Solar staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Canadian Solar wil een verschil maken in de wereld door de productie bereikbaar te maken voor iedereen en de CO² uitstoot tijdens de productie zo laag mogelijk te houden.

Canadian Solar heeft meerdere prijzen gewonnen en is één van de bekendste zonnepaneel merken ter wereld. BloombergNEF plaatste Canadian Solar in 2019 op nummer 1. 

Producten

Canadian Solar Ultra Black 325 Wattpiek

Canadian Solar Ultra Black 325 Wattpiek

De nieuwste technieken in één paneel. Speciaal ontworpen voor de westerse markt, waar uitstraling een grote rol speelt. Dit paneel wint terrein door zijn uitstraling. Het paneel is geheel zwart afgewerkt, de zwarte cellen en de backsheet zorgen voor een mooi zwart vlak. De busbars zijn weggewerkt aan de achterkant van de cellen. Hierdoor zie je geen lijnen door de cel lopen. Dit zorgt voor een nog rustigere uitstraling. Bent u opzoek naar een mooi paneel die niet al te duur is? Dan kiest u voor Canadian Solar Ultra Black. 

Bekijk product


Laat u verbazen door onze kennis en prijs/kwaliteit verhouding. Vraag kosteloos een vrijblijvende offerte aan. 
Gelijk bellen mag ook: 0521 - 76 40 12 

Ontvang een gratis offerte