Professionele
showroom

Wat kosten zonnepanelen?

BenQ / AUO zonnepanelen

De polycel zonnepanelen van BenQ zijn een zeer goede keuze, een perfecte prijs- kwaliteitsverhouding gecombineerd met een goede afwerking. De panelen bestaan uit 60 cellen en hebben een meer dan gemiddeld rendement in de markt. BenQ is 's werelds eerste TFT-LCD fabrikant van zonnepanelen die een LEED Platinum certificaat heeft behaald. Daarnaast is BenQ Tier1 gecertificeerd door Boomberg New Energy Finance. Vanaf 2015 worden de BenQ Solar zonnepanelen geproduceerd onder de naam AUO (AU Optronics)

In vergelijking met andere panelen zijn de BenQ zonnepanelen nog relatief kort op de markt. Dit betekent dat er nog maar weinig data is verzameld over de prestaties van deze zonnepanelen. Bij het grootste testinstituut Photon zijn er tot op heden nog geen zonnepanelen van BenQ aangeleverd voor het uitvoeren van testen. Dit is vrij opmerkelijk gezien het grote aantal dat ieder jaar weer wordt geproduceerd in China. Qua vermogen en uitstraling doen de producten van BenQ zeker niet onder voor producten van andere merken.

Producten

AUO SunBravo Mono 325 Wattpiek

AUO SunBravo Mono 325 Wattpiek

Dit paneel van AUO is verkrijgbaar in Full Black en met een witte backsheets. De panelen hebben een Wattpiekvermogen van 320 ~ 330. 

Bekijk product

Laat u verbazen door onze kennis en prijs/kwaliteit verhouding. Vraag kosteloos een vrijblijvende offerte aan. 
Gelijk bellen mag ook: 0521 - 76 40 12 

Ontvang een gratis offerte