Merken zonnepanelen

BenQ / AUO zonnepanelen

Bij BespaarPartner hebben we een ruim aanbod aan marken en producten. Hierdoor kunnen wij aan alle wensen van onze klanten voldoen. BespaarPartner werkt alleen met merken en producten die zichzelf hebben bewezen in de markt, van laadpalen tot zonnepanelen, van omvormers tot montagemateriaal. Op deze pagina vertellen we je meer over het merk BenQ / AUO en hun zonnepanelen.

Uit de collectie

De polycel zonnepanelen van BenQ zijn een zeer goede keuze, een perfecte prijs- kwaliteitsverhouding gecombineerd met een goede afwerking. De panelen bestaan uit 60 cellen en hebben een meer dan gemiddeld rendement in de markt. BenQ is ’s werelds eerste TFT-LCD fabrikant van zonnepanelen die een LEED Platinum certificaat heeft behaald. Daarnaast is BenQ Tier1 gecertificeerd door Boomberg New Energy Finance. Vanaf 2015 worden de BenQ Solar zonnepanelen geproduceerd onder de naam AUO (AU Optronics).

In vergelijking met andere panelen zijn de BenQ zonnepanelen nog relatief kort op de markt. Dit betekent dat er nog maar weinig data is verzameld over de prestaties van deze zonnepanelen. Bij het grootste testinstituut Photon zijn er tot op heden nog geen zonnepanelen van BenQ aangeleverd voor het uitvoeren van testen. Dit is vrij opmerkelijk gezien het grote aantal dat ieder jaar weer wordt geproduceerd in China. Qua vermogen en uitstraling doen de producten van BenQ zeker niet onder voor producten van andere merken.

Onze producten van BenQ / AUO

BenQ zonnepaneel Mono Sunforte 333Wp

AUO zonnepaneel SunBravo Mono 325Wp

Dit paneel van AUO is verkrijgbaar in full black en met een witte backsheet. De panelen hebben een vermogen van 320 - 330 Wattpiek.

Vakantiesluiting

BespaarPartner is gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Indien er dringende zaken zijn, mail dan naar het e-mailadres hieronder.