Grote keus
aan producten

Wat kosten zonnepanelen?

Bespaar samen met Buurkracht Diever
Dé zonne-energie specialist voor Buurkracht

 Buurkracht Zonnepanelen bespaarpartner

Diever 52x PanasonicKuro mono black 325 zonnepanelen bespaarpartner2

Buurkracht gelooft in de kracht van buren. De kracht om dingen samen mooier, beter, groener, veiliger of gezelliger te maken in de buurt. Een van de goede initiatieven is het samen aanschaffen van zonnepanelen. Wij helpen hier uiteraard graag aan mee. Zo bespaart een deelnemer aan Buurkracht Diever tot wel €500,- op zonnepanelen door het samen aan te schaffen. Wil jij meedoen met de collectieve inkoop van Buurkracht Diever? Klik dan snel op deze link, de button hieronder of ga naar de website van Buurkracht

Collectief inkopen is goedkoper!

Samen de overstap maken naar zonne-energie is goed voor het klimaat en uw portemonnee. De afgelopen jaren zijn wij sterk geworden in Buurkracht. Al meerdere buurten hebben ons gekozen als installateur voor zonne-energie. Een aantal van deze buurten zijn: Berggierslanden Meppel, Wapserveen, rondom de middenweg Steenwijk, Boijl, Slingenberg Meppel, Vledderveen, Oosterboer Meppel en Willemsoord.

Ik heb belangstelling

Informatieavond Buurkracht Diever

Samen met de organisatie Buurkracht werkt EC/Westerveld aan enkele initiatieven om duurzaamheid te stimuleren in de gemeente Westerveld. Het plan werd gemaakt om Buurkracht teams in de 4 kerndorpen van de gemeente op te zetten. Er is een begin gemaakt met Vledder en Diever waarbij besloten is om één team per dorp te vormen. Het Buurkracht team in Diever heeft een buurtavond georganiseerd op 4 april. Door de enthousiaste reacties is er een team gevormd die zich bezig gaan houden met het realiseren van de plannen. Het team is onafhankelijk en richten zich op een collectief project waarbij zonnepanelen op woningen worden geplaatst. 

In juli kregen wij (BespaarPartner) dan ook de aanvraag om een offerte op te sturen voor deze collectieve actie. Wij zijn er trots op dat wij ook voor deze Buurkracht actie leverancier mogen zijn. Op dinsdag 17 september 2019 (19:30 uur) wordt er een informatieavond gehouden in Stad & Esch. Wij zullen hier een voorlichting geven over zonne-energie in het algemeen. Ook is het voor buurtbewoners mogelijk om een afspraak te maken met een van onze adviseurs. Om een idee te krijgen over het aantal belangstellende van deze avond stelt EC/Westerveld het op prijs dat u een aanmeldingsformulier invult op hun website: https://www.ecwesterveld.nl/projecten/buurkracht-initiatieven/ Bent u verhinderd maar lijkt het u interessant om mee te doen met deze actie? Geef dit dan aan onder aan het aanmeldingsformulier. Dan ontvangt u alsnog alle informatie.

Buurkracht DIever

Neem een kijkje in onze showroom!