Van A tot Z in
eigen beheer

Wat kosten zonnepanelen?

Bespaar samen met Buurkracht Diever
Dé zonne-energie specialist voor Buurkracht

 Buurkracht Zonnepanelen bespaarpartner

Diever 52x PanasonicKuro mono black 325 zonnepanelen bespaarpartner2

Buurkracht gelooft in de kracht van buren. De kracht om dingen samen mooier, beter, groener, veiliger of gezelliger te maken in de buurt. Eén van de goede initiatieven is het samen aanschaffen van zonnepanelen. Wij helpen hier uiteraard graag aan mee.

Het buurtteam van Buurkracht Diever heeft Bespaarpartner uitgekozen na een offertevergelijking van diverse leveranciers. En daar zijn we trots op! We mochten daarom onlangs voor buurtbewoners een presentatie geven in Stad & Esch. Naast veel informatie hebben we daar een aantrekkelijk aanbod gedaan voor buurtbewoners uit Diever: bij 10 panelen ontvang je het 11de paneel gratis (of een vergelijkbare korting bij meer of minder panelen)! Deze aanbieding is geldig tot 1 november 2019 dus meld je snel aan voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Zo bespaart een deelnemer aan Buurkracht Diever tot wel €500,- op zonnepanelen door het samen aan te schaffen. Wil jij meedoen met de collectieve inkoop van Buurkracht Diever? Klik dan snel op deze link, de button hieronder of ga naar de website van Buurkracht

Collectief inkopen is goedkoper!

Samen de overstap maken naar zonne-energie is goed voor het klimaat en uw portemonnee. De afgelopen jaren zijn wij sterk geworden in Buurkracht. Al meerdere buurten hebben ons gekozen als installateur voor zonne-energie. Een aantal van deze buurten zijn: Berggierslanden Meppel, Wapserveen, Rondom de Middenweg Steenwijk, Boijl, Slingenberg Meppel, Vledder, Meppel Centrum Zuid, Vledderveen, Oosterboer Meppel en Willemsoord.

Ik heb belangstelling

Waarom BespaarPartner?

  • Meer dan 50.000 panelen geïnstalleerd
  • Terugverdientijd 5 tot 8 jaar
  • Grootste showroom van Nederland
  • Honderden referenties in de regio
  • Rechtstreekse inkoop, bewezen A-merken
  • Gratis online service-check
  • Onafhankelijke installateur

Opgeleverde aantal kWh

BespaarPartner

Roomweg 5
8334 NR Tuk/ Steenwijk 

T. 0521 - 76 40 12 
info@bespaarpartner.nl

Vraag een gratis offerte aan

10+1 gratis!

Wanneer u mee doet aan Buurkracht Diever ontvangt u iedere 11e paneel gratis! Dit staat gelijk aan +- 9% korting. Heeft u voldoende aan 6 panelen? Ook dan ontvangt u deze korting. De korting is voor iedereen die meedoet aan de Buurkracht actie!

Buurkracht Diever

Buurkracht Diever en Buurkracht Vledder zijn opgericht vanuit EC/Westerveld. EC/Westerveld is opgezet om de gemeente Westerveld te verduurzamen. Door de enthousiaste reacties op het verduurzamen van het dorp en het collectief belang is er een collectief opgezet. Buurkracht Diever heeft gekozen voor het collectief inkopen van zonnepanelen. Hiervoor hebben zij meerdere leverancier benaderd en zijn wij (BespaarPartner) gekozen als de leverancier. 

Buurkracht DIever3

Neem een kijkje in onze showroom!